Free heavy shipping on orders over $200

ILMALÄMPÖPUMPPU MIDEA XTREME 12 SISÄ + ULKOYKSIKKÖ

Alkuperäinen hinta oli: 1099,00 €.Nykyinen hinta on: 999,00 €.

Tyylikkäässä ja modernissa Xtreme -ilmalämpöpumpussa on R32-kylmäaine ja DC inverter -tekniikka. Sisäyksikössä on WIFI vakiona. Ominaisuudet SCOP: 4,6 energialuokka: A+++/A++ lämmittää -25 °C saakka ylläpitolämpötoiminto: 8 °C tilasuositus: 40 – 100 m² Uudessa Midea Xtreme Nordic -ilmalämpöpumppusarjassa on käytössä modernit ominaisuudet, kuten portaaton invertteriteknologia, energiaa jopa 80 % säästävä valmiustila sekä pölyn ja bakteerit puhdistava kaksoissuodatin. Ilmalämpöpumppua voidaan ohjata kännykkäsovelluksen kautta. Xtreme-sarjassa uusina ominaisuuksina mm. Smartsave-teknologia sekä entistä parempi automaattinen ilmavirtauksen suuntaus. Nimellisjäähdytysteho 2,6 kW (1,02-3,22) Nimellisjäähdytysteho kW 3,2 (0,82-3,37)

19 varastossa

SKU: COA738
Category:

Kuvaus

Tyylikkäässä ja modernissa Xtreme -ilmalämpöpumpussa on R32-kylmäaine ja DC inverter -tekniikka. Sisäyksikössä on WIFI vakiona.

Ominaisuudet
SCOP: 4,6
energialuokka: A+++/A++
lämmittää -25 °C saakka
ylläpitolämpötoiminto: 8 °C
tilasuositus: 40 – 100 m²
Uudessa Midea Xtreme Nordic -ilmalämpöpumppusarjassa on käytössä modernit ominaisuudet, kuten portaaton invertteriteknologia, energiaa jopa 80 % säästävä valmiustila sekä pölyn ja bakteerit puhdistava kaksoissuodatin. Ilmalämpöpumppua voidaan ohjata kännykkäsovelluksen kautta. Xtreme-sarjassa uusina ominaisuuksina mm. Smartsave-teknologia sekä entistä parempi automaattinen ilmavirtauksen suuntaus.

Nimellisjäähdytysteho 2,6 kW (1,02-3,22)
Nimellisjäähdytysteho kW 3,2 (0,82-3,37)
Energiatehokkuus
Midean suunnittelemien puhallinsiipien rakenne pienentää energiankulutusta. Uusi puhallintekniikka tuottaa saman ilmamäärän 30 % pienemmällä sähköenergian määrällä. Smartsave-ominaisuus säästää energiaa tarkkuussäädetyn ohjausalgoritmin avulla. Se auttaa invertteriä toimimaan entistä tehokkaammin ja energiaa säästäen. Midea Quattro -invertteritekniikka mahdollistaa jatkuvan käytön erittäin matalilla kierroksilla ja tehoilla säilyttäen korkean hyötysuhteen.

Tehokas viilennys
Automaattinen ilmavirtauksen suuntaus sekä vaaka- että pystysuunnassa takaa tasaisen lämpötilan koko huoneessa.

Ilmaa puhdistavaa kaksoissuodatus
Kahdessa vaiheessa toimiva suodatus puhdistaa tehokkaasti ilmassa esiintyvät epäpuhtaudet, tuottaen raikasta ja puhdasta huoneilmaa.

Korkeatiheyksinen esisuodatus puhdistaa pölyt, koiran karvat, punkit, muut pieneliöt ja sienet. Toisen vaiheen mikrosuodatus suodattaa epäpuhtaudet kuten siitepölyn, bakteerit, pakokaasut ja savun.

Lisätiedot

Paino 40 kg (kilogramma)
Väri

Valkoinen

SCOP

4, 6

X