Toimitusehdot

Toimitusaika ja toimitusalue

Toimitus sisältää tilatun kuorman purkamisen yhteen toimitusosoitteeseen.
Toimitus- ja asennuspäivä sovitaan aina kirjallisesti tekstiviestin, verkkokaupan maksun yhteydessä, tai sähköpostilla. Toimitusta ja asennusta ei voi olla, jos asennusaikaa ei ole sovittu.
Toimitusalue on Helsinki, Vantaa, Espoo, Sipoo, Kirkkonummi, Siuntio ja korkeintaan 60 km matka Helsingistä.

Toimitusehdot ja laskutus

Nämä käyttöehdot koskevat kaikkea tietojen, ohjelmistojen ja asiakirjojen käyttöä fiu.fi-sivustolla. Tiedoilla, ohjelmistoilla ja asiakirjoilla on tekijänoikeuslakien ja kansainvälisten tekijänoikeussopimusten sekä immateriaaliomaisuutta koskevien sopimusten mukainen suoja.

Hinnat

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Fiu Oy pidättää oikeuden hintojen
muutoksiin.


Laskutus

Pidämme oikeuden valita laskutusasiakkaat. Myymme laskulla yrityksillä joilla on luottotiedot kunnossa, ovat ennakkoperintä- ja alv. -rekisterissä. Yksityisille myymme verkkokaupasta.

Voit kuitenkin sopia maksuaikaa valitsemalla esimerkiksi Klarnan laskulla maksun, jolloin Klarnalla on oikeus tarkistaa luottotietosi.


Tilauksen peruutus

Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tavara on vastaanotettu.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille nimenne,
maantieteellinen osoitteenne ja,
mikäli saatavilla, puhelinnumeronne ja sähköpostiosoitteenne päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse, faksilla tai sähköpostilla).

Voitte käyttää liitteenä olevaa peruuttamislomaketta, mutta sen käyttö ei ole pakollista Linkki peruutuslomake.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Peruuttamisen rajoitukset

Kuluttajalla ei ole peruuttamisoikeutta, jos: (KSL 6:16)

1. palvelu on kokonaan suoritettu kuluttajan nimenomaisen pyynnön johdosta ja kuluttaja on hyväksynyt peruuttamisoikeuden puuttumisen tällaisessa tapauksessa. Esimerkiksi laajakaista- tai maksutelevisiosopimuksen osalta palvelu on kokonaan suoritettu vasta sopimuksen päättyessä eikä siinä vaiheessa, kun yhteys on avattu palvelun käyttöönottoa varten.

Jos kuluttaja peruuttaa sopimuksen palvelun alkamisen jälkeen, hänen on maksettava elinkeinonharjoittajalle sopimuksen täyttämisestä tehdystä suorituksesta kohtuullinen korvaus.

Edellä mainitusta huolimatta peruuttamisoikeus on kuitenkin sellaisissa kotimyyntisopimuksissa, jotka on tehty elinkeinonharjoittajan ilman kuluttajan pyyntöä tekemän kotikäynnin yhteydessä.

2. kulutushyödykkeen hinta riippuu rahoitusmarkkinoilla tapahtuvista vaihteluista, joihin elinkeinonharjoittaja ei voi vaikuttaa ja jotka voivat ilmetä peruutusaikana, esimerkiksi arvometallit.

3. sopimus koskee tavaraa, joka valmistetaan tai jota muunnellaan kuluttajan vaatimusten mukaisesti tai selvästi henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi, esimerkiksi tavara, johon on tehty kaiverrus tai nimikointi.

Kyseessä voi olla myös kauppasopimus, jossa tavara myydään asennuksineen, esimerkiksi mittatilauksena valmistettavien keittiökalusteiden tilaaminen asennuksineen.

Mittatilaustavaralla on kuitenkin peruuttamisoikeus, jos sopimus on tehty elinkeinonharjoittajan ilman kuluttajan pyyntöä tekemän kotikäynnin yhteydessä.


Reklamaatiot

Virheellisestä tai puutteellisesta toimituksesta tai tuotteesta on tehtävä reklamaatio Fiu Oy:lle seitsemän (7) vuorokauden sisällä tuotteiden toimituksesta. Reklamaatiot tehdään kirjallisesti kuvan
kanssa sähköpostitse osoitteeseen 
asiakaspalvelu@fiu.fi


Huom! Kun asennus on aloitettu kuluttajalla ei ole Kuluttajasuojalain (KSL 6:15) mukaista peruuttamisoikeutta, koska sopimus koskee tilaustuotetta, jota luonteensa vuoksi ei voida palauttaa edelleen myytäväksi (KSL 6:16).


Kuvat

Fiu Oy:n internetsivuilla olevien tuotekuvien värit saattavat poiketa todellisista
tuotteiden väreistä. Kuvat ovat
Fiu Oy:n tai sen yhteistyökumppaneiden omaisuutta, ja niiden
luvaton käyttö on kiellettyä.

 

Tuotteiden omistajuus ja hallintaoikeus

Toimitetut tuotteet ovat Fiu Oy:n omaisuutta, kunnes tuotteet ovat kokonaan maksettu.